De onfortuinlijke zwemmer - Reisverslag uit Tbilisi, Georgië van Martin - WaarBenJij.nu De onfortuinlijke zwemmer - Reisverslag uit Tbilisi, Georgië van Martin - WaarBenJij.nu

De onfortuinlijke zwemmer

Door: Martin72

Blijf op de hoogte en volg Martin

17 Juli 2012 | Georgië, Tbilisi

Stralend zomerweer vandaag (zo rond de 34 graden) en dus ideaal om lekker wat verkoeling te zoeken in en bij het water! Dit water is er in de vorm van 'de Zee van Tbilisi', een bijna 9 kilometer lang en 3 kilometer breed waterreservoir in de vallei van de Mtkvari-rivier. Het is een ritje van twintig minuten om er te komen. De windstilte in de stad maakt zodra we uit de auto zijn plotseling plaats voor een stevige bries. Dat is jammer, want de golven worden net iets te sterk om rustig te kunnen zwemmen. Gelukkig genieten we er niet minder van! Dat wordt totaal anders wanneer een jongen van 17 als een gek het water inrent. Hij stuift achter ons langs, water spat op, hij verdwijnt onder water en komt vervolgens ogenschijnlijk levenloos boven drijven. Op de kant breekt lichte paniek uit. Omstanders tillen de onfortuinlijke zwemmer uit het water. Het is duidelijk te zien dat hij met zijn hoofd tegen de rotsen onder water is geklapt. De ambulance wordt gebeld en dan begint het wachten. Na een half uur verschijnt er boven aan de heuvel een ziekenauto en krijgt de jongen de nodige medische verzorging. Als hij naar boven wordt gedragen zijn wij ook onderweg terug naar de auto. Toch een beetje paradise lost...

• 18 Juli 2012 - 07:14

Irene:

Lieve allemaal,

Wat een mooie foto's!
    En wat een land!
    En een naar verhaal..
    Mick, je bent een schrijver!

Liefs!

• 18 Juli 2012 - 18:09

HANS:

He leuk zo een dagje naar het strand - ik ben de dagen al aan het aftellen wanneer wij naar het zonige Griekenland afreizen, Groetjes vanuit een nat Assen voor allen daar. Genosse.