Naxvamdis! Tot ziens!
Blijf op de hoogte en volg Martin
18 Augustus 2013 | Georgië, Tbilisi
Zo gezegd, zo gedaan. Zie wikipedia voor de hele geschiedenis, die werkelijk leest als een spannende crimi. Het museum zat midden in een verbouwing, dus de gids kon ons slechts twee kamers en de statietrap laten zien. Boeiend was de indrukwekkende bibliotheek, waar twee medewerkers van het museum druk doende waren theateraffiches uit lang vervlogen tijden te inventariseren. En dan, bij thuiskomst, de onvermijdelijke voorbereiding op de terugreis naar Holland. 05:10 uur Georgische tijd vertrekt Georgian Airways voor een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam. Twee minuten voor acht in de ochtend landen we soepeltjes op Schiphol en zitten de zes weken in de 'onbeheersbare achtertuin van Rusland' er helaas weer op. Over tweeenhalve maand zijn er presidentverkiezingen en komt er een einde aan het tijdperk Saakashvili. We houden u op de hoogte! Naxvamdis, tot ziens! Vanuit Groningen: gegroet vrienden!
21 Augustus 2013 - 20:54
Nienke:
Welkom thuis! Heb weer genoten van al je verhalen! (Je moet ze echt bundelen, dat wordt de beste reisgids voor Georgie!) bedankt :)